Toivonens djurpark och allmogemuseum
Mellersta Österbottens favoritresemål

Huvudsidan  |  Mattis hus  |  Museibyn  |  Djurparken

Djurparken På djurparksområdet kan besökaren bekanta sig med 20 olika djurarter. Sammanlagt finns det ca 200 djur på området, så djurparken är sannerligen fylld av liv och rörelse. Det bästa är nog ändå att besökaren har möjlighet att se djuren på riktigt nära håll!

Tillsammans med personalen får besökarna gärna kela med och smeka djuren. Ponnyerna Maine och Julle, hunden Alma och grisarna Fettu och Putte och renen Nuppu väntar med iver på att någon ska komma och leka med dem. I kattgården finns varje sommar en ny kull kattungar att kela med, och om någon yngre besökare råkar bli trött under rundturen på området finns det trampbilar och kärror att användas av de små i familjen. Blir man törstig eller hungrig under rundturen finns det lemonad eller något annat gott att äta i Rökpörte-kafeet.
Grupper som skall på klassutflykt ombes reservera tid för demonstrationer och serveringsutrymmen på förhand, kontakta Merja Toivonen-Teräs, tfn 06-835 1950.

Hela familjen kan också inkvarteras på caravan-området eller i stugorna på området till ett förmånligt pris under sommarsäsongen, också för längre tid. Varje stuga och drängstugan inrymmer 3-4 personer. Var god, kontakta oss och hör efter våra förmånliga priser för logi!


Copyright © Toivonens Djurpark och Allmogemuseum