Välkommen

Mellersta Österbottens favoritresemål

Toivonens djurpark och drängmuseum ligger vid riksväg 8 i Kelviå 10 km från Karleby norrut. Dräng museet som fungerar tillsammans med djurparken innehar för tillfället 50 olika byggnader och har över 12,500 musee föremål. Musee området Expanderas fortsättningsvis, och den utväcklas att endamålsenligt fortsätta att ge åt varje gäst en detaljerad informaation om livet på en österbottnisk landsort, från förra århundradens början.

Under sommartiden finns det på området många intressanta arbets uppvisningar, som följer gamla bondepojkars traditioner.

I djurparken kan du bekanta dej med djurarter, där presenteras livet på en gammaldags bondgård med djur i traditinell omgivning. Området bjuder på mångsidiga tjänster som t ex: cafeteria och olika utställningar. Från handarbets och gåvoboden hittar man gott om att handla såväl till vuxna som till familjens minsta. På området finner du även en Gammaldags lekpark för barn. En utställning av antika bilar och traktorer äger rum hela sommaren. För barn vi har en lekbutik, en utställning av lekstugor och lekstugor var barnena kan leka i.

Avaa tästä Eläinpuiston ja Museokylän kartta