Tervetuloa!

Arvoisat asiakkaat!

Tervetuloa retkelle laajalle alueellemme, jossa turvaetäisyydet, hygieniaohjeistus ja asiakasrajoitukset toimivat hyvin. Pidättehän turvallisen etäisyyden toisiinne.
Kaikissa vessoissa ja kahvilan pihalla on käsienpesumahdollisuus ja
käsidesiä löytyy lipunmyynnistä, leikkimökkialueelta ja kahvilan ovelta.
Noudatattehan yleisiä turvallisuusohjeita tässä poikkeustilanteessa.
Tulethan meille retkelle vain terveenä ja oireettomana.

 

Tervetuloa sivuillemme!

Toivosen Eläinpuisto ja Talonpojanmuseo sijaitsee valtatie 8:n varressa Kälviällä, Kokkolasta 10 km pohjoiseen. Talonpojanmuseo ja sen yhteydessä toimiva Eläinpuisto käsittää tällä hetkellä 50 erillistä rakennusta ja yli 12500 museo-esinettä. Museo-alue laajenee jatkuvasti. Sitä kehitetään määrätietoisesti jakamaan jokaiselle vieraalle seikkaperäistä tietoa keskipohjalaisen maalaiskylän elämänmenosta viime vuosisadan alkupuolella. Kesäkaudella on alueella paljon mielenkiintoisia työnäytöksiä, jotka noudattavat vanhoja talonpoikaisia perinteitä.

Eläinpuistossa esittäytyy vanhan maalaiskylän koko eläimistö perinteisessä elinympäristössään. Alue tarjoaa monipuolisia palveluja kuten kahvilan sekä erilaisia näyttelyitä. Käsityö-ja lahjapuodista löytyy runsaasti kotiinviemisiä niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin. Puoti on avoinna joka päivä klo:12-18. Puoti on kaikille avoin ja sinun ei tarvitse ostaa pääsylippua alueelle päästäksesi tekemään ostoksia! Alueelta löytyy myös leikkipuisto-alue lapsille, johon kuuluu leikkimökkien näyttelyalue sekä leikkikauppa ja leikkimökkejä leikkimistä varten. Vanhojen autojen ja traktorien esittelyä alueella on koko kesäkauden ajan.

 

Avaa tästä Eläinpuiston ja Museokylän kartta

thumbnail_koulumainos-copy

Voit tulostaa lomakkeen täältä.